Raffinaderij in regio Rotterdam zet Roser in bij TA voorbereiding

2016-08-01

Roser is verheugd er een nieuwe klant bij te hebben in de regio Rotterdam, die van start gaat met het gebruik van een deel van onze Roser Suite. De grote raffinaderij, die deel uit maakt van een internationaal concern, en in onze eigen regio ook opslagtanks en faciliteiten voor verlading in werking heeft, is in mei van start gegaan met het actieve gebruik van meerdere Roser applicaties, waaronder Scope-IT, Roser Systems, Blind-IT en de data exchange module (DAEX).

Zorgvuldige inrichting applicaties

Bij de keuze om tijdens de voorbereiding van hun volgende Turnarounds (TA) gebruik te maken van de Roser Suite, is de raffinaderij niet over één nacht ijs gegaan. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de verschillende applicaties in te richten naar de specifieke wensen en werkwijzen van het bedrijf. Ook zijn meerdere medewerkers die in het systeem gaan werken, opgeleid met behulp van de Roser E-Learning. Op deze manier is gegarandeerd dat ieder van hen de Roser applicaties op een efficiënte manier weet toe te passen.

Na het inladen van de basis scope lijst voor de eerstvolgende TA is symbolisch de samenwerking tussen Roser en de raffinaderij bezegeld, en kan begonnen worden met de rest van het voorbereidingsproject. Een grotere groep eindgebruikers gaat nu beginnen in het systeem en wij kijken uit naar een prettige samenwerking.

Succes, namens het Roser- team!